Matnyttige dagar i Lom!

Om du er kokk eller bonde, tradisjonell eller utradisjonell, reiselivsbedrift,
utdanningsaktør eller politikar, eller berre glad i god norsk mat –  velkomen til Lom!

Målet med denne konferansen er å skape begeistring og stoltheit på tvers av fagfelta,  gi ny motivasjon og samtidig vera med å sikre rekrutteringa til matfaget.

Vi inviterer til erfaringsutveksling og inspirasjon i nasjonalparklandsbyen Lom.

 

vianvang_04.jpg

Program

Førebels kan vi friste med bevertninga; lunsj på Fossheim hotell tysdag, aperitif hjå Bakeriet i Lom før middag på Nye Brimibue. Onsdag blir det servert lunsj på Utgard.

Program med foredrag av spennende folk frå ulike fagfelt kjem etterkvart.


Overnatting

Overnatting bestiller du sjøl. Vi har innhenta gode tilbud frå overnattingsplassane i Lom.

Fossheim Hotell (telefon 61 21 95 00)
 
Fossberg Hotell (telefon 61 21 22 50)

Nordal Turistsenter (telefon 61 21 93 00)


Deltakarar

Informasjon kommer.


Arrangørar