Arne Brimis eigen restaurant på 1000 meter over havet.
På Vianvang skal du kunne oppleve det gode måltid, lære litt om deg sjølv, og andre. Serverar ei matoppleving på kveldstid, men ikkje kvar dag.
BrimiBue
Hotell med restaurant midt i Lom sentrum, drive av vertinne Tina og kokk Dan-Robin.
Serverar sundagsfrokost kvar dag i veka, kveldsmeny kvar kveld, og lunsj om sommaren.
Bessheim fjellstue
Fjellstue med Besseggen som næraste nabo, drive av vertinne Kari og kokk Bjørn. Serverar raus, norsk frukostbuffet, og både a la carte og 3-rettars meny kvar kveld. Ekstra stas er det å servere aure frå eit lokalt fiskevatn, og rein frå Vågå Tamreinlag.
Brimi Fjellstugu
Brimi Fjellstugu ligg midt i eit fjelleldorado, midt i Brimiland.
To generasjonar fjellstugu-vertskap; Eva, Vegard, Lene og Harald.
Serverar raus, heimelaga mat til frokost og kveldsmeny, og lunsj om sommaren.
Lemonsjøen Fjellstue og Hyttegrend
Fjellstue drive av to generasjonar; mor og kokk Marit, vertinne Mari og kokk Tor Ivar. Ligg midt i smørauget for deg som vil gå på ski, stå på ski, terrengsykle eller gå i fjellet. Klassisk, norsk tradisjonskjøken med over 40 års erfaring.
Bakeriet i Lom
Du har kansje høyrt om store, saftige bollar, om metervis med kø?
Morten Schakendas suksess i Lom starta da han opna bakeriet i 2004.
Lær deg å bake bollar og brød på Noregs kanskje mest kjende bakeri.
Thon Hotel Otta
Hotell med 85 rom og konferansesal til 220 personar i Otta sentrum. Er eit naturleg knutepunkt mellom Trondheim og Oslo, med Rondane Nasjonalpark som næraste nabo.
Hindsæter
Lite fjellhotell med sætersuiter, fjellspa, og Jotunheimen rett utanfor døra.
Gjendesheim
DNT-hytte som ligg ved Gjende i Vågå. Flott utgangspunkt for fjellturar i Jotunheimen, blant anna Besseggen.
Raubergstulen Turisthytte
Mat og kvile eit lite steinkast frå sjølvaste Galdhøpiggen!