Matnyttige dagar i Lom!

Om du er kokk eller bonde, tradisjonell eller utradisjonell, reiselivsbedrift, utdanningsaktør eller politikar, eller berre glad i god norsk mat – velkomen til Lom!

Målet med denne konferansen er å skape begeistring og stoltheit på tvers av fagfelta, gi ny motivasjon og samtidig vera med å sikre rekrutteringa til matfaget, landbruket og reiselivet.

Konferansen Kokken, Bonden og Reiselivet varer frå lunsj til lunsj onsdag 6.november - torsdag 7. november.

Vi inviterer til erfaringsutveksling og inspirasjon i nasjonalparklandsbyen Lom.

Meir info om påmelding og program kjem. Ta kontakt om du lurar på noko.

logo_kokken_bonden_og_reiselivet_hvit-03.png

 
Arne Brimi syner fram "plankefisk" på Nye Brimibue i Lom. (Foto: Visit Jotunheimen)

Arne Brimi syner fram "plankefisk" på Nye Brimibue i Lom. (Foto: Visit Jotunheimen)

 

Overnatting

Overnatting bestiller du sjøl. Vi har innhenta gode tilbud frå overnattingsplassane i Lom.

Fossheim Hotell (telefon 61 21 95 00)
 
Fossberg Hotell (telefon 61 21 22 50)

Nordal Turistsenter (telefon 61 21 93 00)

Meir info om påmelding og program kjem. Ta kontakt om du lurar på noko.


Arrangørar